Értékesítés

Új és használt autó értékesítéssel kapcsolatban keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken.

Szerviz munkafelvétel

Szerviz szolgáltatásunkkal kapcsolatban keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken.

Karosszéria munkafelvétel

Karosszéria munkákkal kapcsolatban keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken.

Alkatrész rendelés

Alkatrész megrendeléssel kapcsolatban keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken.

Bérautó értékesítés

Autó bérléssel kapcsolatban keresse kollégánkat az alábbi elérhetőségeken.

Pénzügy, vezetői asszisztens

Pénzügyekkel, befizetésekkel, egyéb ügyintézéssel kapcsolatban keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken.

Vezetőség

Cégbemutató

A Prémium Autóház Kft. 2009-ben alakult, és mint Fiat Hatvan márkaszerviz, az a célja, hogy működési területén vezető, példamutatóan felelős autószalon és márkaszerviz legyen.
A térségünk vezető Fiat Márkaszervizeként, a biztonságos és környezetbarát közlekedés lehetőségével szeretnénk gazdagítani Ügyfeleink életét.

A Prémium Autóház Kft. tevékenységi köre jól körülhatárolható. A ténylegesen végzett tevékenységek a mindenkori piaci igényekhez, lehetőségekhez igazodnak.

A vállalkozás fő profilja a gépjármű kereskedelem és a gépjárműjavítás Hivatalos Fiat Márkaszervizként az új gépkocsi értékesítésen kívül ellátják a Fiat típusú autók garanciális és fizető javítását, valamint eredeti Fiati autóalkatrészeket is forgalmaznak.

A Fiat importőri előírásainak megfelelően rendelkezünk valamennyi modellhez szükséges gyári célszerszámokkal, WiTech-diagnosztikai műszerrel, munkatársaink képzését folyamatosan az importőr által szervezett tanfolyamokon képezzük tovább.

Elkötelezettek vagyunk az Ügyfeleink iránt, mivel Ők bizalmukkal ajándékoztak meg bennünket, ezért arra törekszünk, hogy ezt tapasztalatunkkal és egyedülálló szolgáltatásainkkal viszonozzuk. Számunkra legfontosabb mutatószám az ügyfél-elégedettség.

Elkötelezettek vagyunk munkatársaink iránt, hiszen kitűnő szakembereink együttműködése teszi a Fiati Hatvan Márkakereskedést egyedülállóan sikeressé.

Elkötelezettek vagyunk az általunk forgalmazott Fiat termékek és szolgáltatások iránt, mert az a szándék vezérel bennünket, hogy a legjobbak legyünk.

A Fiat Márkakereskedői hálózatához történő csatlakozással fogjuk tudni biztosítani mindazon elvárásokat, melyeket Ügyfeleink új gépkocsi vásárlásával és szervizelésével kapcsolatban megfogalmaztak irányunkban. Az infrastrukturális és fejlesztési beruházásainknál teljes mértékben figyelembevettük a Fiat márka előírásait. A minőségi munkavégzés folyamatossága érdekében 2009-ben bevezettük az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségügyi szabványt, melyet a ÉMI-TÜV SÜD Kft. tanúsított. Munkatársaink folyamatos továbbképzései a Fiat Magyarország budapesti oktatási központjában történik, az éves oktatási terv szerint.

Műhelyünket a legkorszerűbb gépjármű diagnosztikai berendezésekkel szereltük fel annak érdekében, hogy minden Fiat típusú gépkocsi diagnosztizálását, hibakód kiolvasását, valamint a szükséges karbantartását és javítását kiváló minőségben el tudjuk végezni. Javításaink során eredeti Fiat autóalkatrészeket használunk fel, mely alkatrészekre 1 év alkatrész garanciát biztosítunk. A Fiat Hatvan Márkakereskedés előnyös üzleti partnerséget kínál minden leendő és meglévő Kedves Ügyfél részére, amelynek versenyképességét a korrekt ár, a kifogástalan minőség, az udvarias kiszolgálás, valamint a szállítási határidők pontos betartása jelentik! Amennyiben érdekli a Fiat világa, kérem látogasson el a www.fiat60.hu honlapra, vagy keresse a Facebook-on a Prémium Autóház Kft. oldalát!

Sok szeretettel várunk minden Kedves Érdeklődőt a Fiat Hatvan Márkaszervizben!