Szerviz és karbantartás

Szervizünk magasan képzett szakemberekkel és professzionális eszközökkel áll Ön és autója rendelkezésére. Karbantartási előírás szerinti végezzük a gépjárművek időszakos szervizelését, rövid határidővel és kedvező áron. Ezt szolgálja a gyári technológiákhoz igazodó legkorszerűbb szervizberendezésekkel és célszerszámokkal felszerelt műhelyünk. Szervizműhelyünkben 14 javítóálláson 9 db gépkocsi emelő berendezés segítségével végezzük a gépkocsik gyári technológia szerinti karbantartását, szervizelését és eseti javítását.


A műhelyeinkben dolgozó munkatársak folyamatos, magas szintű belső oktatáson vesznek részt, ahol naprakész információkat és tudásanyagot szereznek. A Prémium Autóház Kft. vállalja minden típusú gépkocsi teljes körű garanciális, valamint garanciaidőn túli javítását, időszakos karbantartását. Műhelyeinkben gyári technológia és az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségbiztosítási rendszer szigorú betartásával folynak a diagnosztikai, javítási és karbantartási munkák.


Az ügyfeleink mobilitásának megőrzése érdekében csereautó és bérautó parkkal rendelkezünk! Ügyfeleinknek lehetősége van előzetes időpont egyeztetésére személyesen, telefonon vagy e-mail segítségével, melyet vevőszolgálati munkatársainknál tehetnek meg.

Autóvillamosság és diagnosztika

Autóvillamossági javítások; önindító, generátor javítása; központi zár beszerelés, javítása; riasztó, indításgátló beszerelés; HIFI beszerelés; tolatóradar, tolató kamera beszerelés; telefon kihangosító beszerelés; vonóhorog felszerelés; diagnosztika – hiba keresés, hibakód kiolvasás; fényszóró beállítás; akkumulátor bevizsgálás, töltés ellenőrzés; klíma berendezés javítása.

Az alábbi előnyökben részesülhet, ha minket választ

Ügyfélbarát munkafelvételünkön nem csak személyesen és telefonon tud időpontot egyeztetni, hanem lehetőség van interneten keresztül bejelentkeznie, mellyel időt és pénzt tud megtakarítani.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk Kedves Ügyfeleink számára, ezért nem kell külön-külön helyekre hordania az autót, mint például gumiszerelő, futóműbeállító, autómosó, karosszérialakatos, autófényező, stb., mert nálunk mindent egy helyen, sokkal rövidebb idő alatt és kedvezőbb árakon el tudja végeztetni.

Javítások idejére kedvező áron csereautót tudunk biztosítani, így meg tudja őrizni mobilitását, nem kell órákat várakoznia addig, amíg elkészül a járműve.

Rendelkezésére állunk hozom-viszem szolgáltatással is, az Ön által megjelölt helyen és időben átvesszük az autót, melyet elszállítunk a szervizünkbe, és a javítás után visszaszállítjuk Önnek, természetesen mindezt kedvező áron biztosítjuk. Ezáltal nem kell a szabadidejét feláldoznia, vagy esetleg szabadságot kivennie autójavítás igénybevétele miatt.