Gépjármű Kárrendezési Központ

Minden típusú autó helyszíni kárfelvétele és teljes körű biztosítói ügyintézése! Önnek nem kell semmi mást tennie, csak felvenni a kapcsolatot munkatársunkkal az alábbi elérhetőségeken és a további teendőket mi intézzük Ön helyett!

Karosszériajavítás gyári technológiával, Blackhawk húzatópadon végezzük. Az autófényezés Standox vízbázisú festékekkel, számítógépes színkeveréssel történik. Javítás idejére kedvező áron csereautót tudunk biztosítani!  A javításokhoz eredeti gyári alkatrészeket, utángyártott alkatrészeket, vagy akár bontott alkatrészeket is rövid határidővel beszerezzük!

Időt, pénzt és energiát takaríthat meg, hiszen nem kell különböző helyekre hordania az autóját, mert nálunk minden autóval kapcsolatos szolgáltatást egy helyen, sokkal rövidebb idő alatt és jóval kedvezőbb árakon el tud végeztetni! Önnek nem kell semmi mást tennie, csak felvenni a kapcsolatot munkatársunkkal az alábbi elérhetőségeken és a további teendőket mi intézzük Ön helyett!

Kárfelvétel

Az alábbi előnyökben részesülhet, ha minket választ

Ügyfélbarát munkafelvételünkön nem csak személyesen és telefonon tud időpontot egyeztetni, hanem lehetőség van interneten keresztül bejelentkeznie, mellyel időt és pénzt tud megtakarítani.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk Kedves Ügyfeleink számára, ezért nem kell külön-külön helyekre hordania az autót, mint például gumiszerelő, futóműbeállító, autómosó, karosszérialakatos, autófényező, stb., mert nálunk mindent egy helyen, sokkal rövidebb idő alatt és kedvezőbb árakon el tudja végeztetni.

Javítások idejére kedvező áron csereautót tudunk biztosítani, így meg tudja őrizni mobilitását, nem kell órákat várakoznia addig, amíg elkészül a járműve.

Rendelkezésére állunk hozom-viszem szolgáltatással is, az Ön által megjelölt helyen és időben átvesszük az autót, melyet elszállítunk a szervizünkbe, és a javítás után visszaszállítjuk Önnek, természetesen mindezt kedvező áron biztosítjuk. Ezáltal nem kell a szabadidejét feláldoznia, vagy esetleg szabadságot kivennie autójavítás igénybevétele miatt.