Fiat Assistance szolgáltatás

A Fiat garancia része a két éves ingyenes Assistance szolgáltatás, amelyet kilométer-korlátozás nélkül nyújt, így a minőségi gépkocsin felül a világ egyik leghatékonyabb és legszélesebb körű szerviz szolgálata is a rendelkezésére áll, amely bárhol és bármikor elérhető.

A Fiat Csoport Országúti Segélyszolgálat a garancia kezdetétől számított 24 hónapon keresztül érvényes, de nem feltétlenül jár le csak azért, mert az Ön autója már elmúlt 2 éves. Csak annyit kell tennie, hogy az előírt karbantartási munkákat, valamint az üzembiztonságot veszélyeztető hibák javítását is a Fiat Csoport valamelyik márkaszervizében végezteti el, az ott vásárolt eredeti alkatrészek felhasználásával. Amennyiben minden előírt karbantartást elvégeztet, az Országúti Segélyszolgálat érvényességét annak lejártakor további 2 évvel meghosszabbítjuk.

Az Országúti Segélyszolgálat a hét minden napján, napi 24 órában, külföldön és belföldön is garantálja, hogy gépjárműve meghibásodása esetén Ön nem marad segítségnyújtás nélkül.

Országúti segélyszolgálatunk 0–24 óráig hívható száma

06 80 101 080

külföldről hívható szám

+36 1 465 3688

Az alábbi előnyökben részesülhet, ha minket választ

Ügyfélbarát munkafelvételünkön nem csak személyesen és telefonon tud időpontot egyeztetni, hanem lehetőség van interneten keresztül bejelentkeznie, mellyel időt és pénzt tud megtakarítani.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk Kedves Ügyfeleink számára, ezért nem kell külön-külön helyekre hordania az autót, mint például gumiszerelő, futóműbeállító, autómosó, karosszérialakatos, autófényező, stb., mert nálunk mindent egy helyen, sokkal rövidebb idő alatt és kedvezőbb árakon el tudja végeztetni.

Javítások idejére kedvező áron csereautót tudunk biztosítani, így meg tudja őrizni mobilitását, nem kell órákat várakoznia addig, amíg elkészül a járműve.

Rendelkezésére állunk hozom-viszem szolgáltatással is, az Ön által megjelölt helyen és időben átvesszük az autót, melyet elszállítunk a szervizünkbe, és a javítás után visszaszállítjuk Önnek, természetesen mindezt kedvező áron biztosítjuk. Ezáltal nem kell a szabadidejét feláldoznia, vagy esetleg szabadságot kivennie autójavítás igénybevétele miatt.