Műszaki vizsgáztatás és eredetiség vizsgálat akár 1 óra alatt?

Nálunk lehetséges!

Az időben elvégzett műszaki vizsgáztatással biztonságosabban autózhat.

Lejárt a műszaki vizsga, a rendőr figyelmeztette? Előre tervez, elutazik a lejárat előtt? Nem ismeri az autója műszaki állapotát?

Mikor esedékes a műszaki vizsga?

Új autónál négyéves korig érvényes a műszaki vizsga, majd kétévente - autóbuszok és taxik esetén évente - esedékes a felülvizsgálás. A jármű műszaki vizsgájának érvényességének határideje a forgalmi engedélyben található.


Milyen járművek műszaki vizsgáztatását vállaljuk?

Személy és kis-haszongépjárművek (3,5 t alatt), benzines vagy dízel gépkocsija műszaki vizsgáztatását bátran bízza a Prémium Autóház Kft. csapatára! Nem okoz gondot nekünk az összkerék meghajtású, vonóhoroggal szerelt járművek, utánfutók, lakókocsik, elektromos autók, motorkerékpárok és lassú járművek műszaki érvényességének megújítása sem!


Az átvizsgálás során felmerült hibák javítására, felmerülő igény esetén kedvező alkatrész-és munkadíj ajánlattal állunk rendelkezésre. Amennyiben ajánlatunkat nem veszi igénybe, a szükséges javítások elvégzése után ugyanúgy lehetősége van járművét nálunk műszaki vizsgáztatásra bejelenteni.

Milyen okmányokat kell a műszaki vizsgán bemutatni?

A műszaki vizsga során be kell mutatni a gépkocsi

Forgalmi engedélyét; Külső elektromos csatlakozású járművek esetén érvényes érintésvédelmi tanúsítvány (lakókocsik, elektromos autók); Kötelező biztosítás érvényességének igazolását (pl.: csekkszelvény); Amennyiben nem a tulajdonos viszi vizsgálatra a járművet meghatalmazást (két tanú); Személyi igazolványt

Jogi személyek (cégek) esetén továbbá szükséges

A cég (megrendelő) 90 napnál nem régebbi cégkivonata; A cég aláírási címpéldánya - aláírási mintája; Az aláírásra jogosult személy személyes okmányai (személyi igazolvány vagy vezetői engedély vagy útlevél és lakcím kártya); Amennyiben az aláírásra jogosult személy nincs a helyszínen - hivatalos meghatalmazás; A meghatalmazott személy fent említett személyes okmányai

Hogyan lehet vizsgálatra jelentkezni?

Munkanapokon szervizünkben személyesen, vagy az alábbi elérhetőségeken

Bejelentkezés

Miért érdemes a Prémium Autóház Kft.-nél vizsgáztatni a járművét?

Az esetlegesen felmerülő javításokhoz minőségi alkatrészeket használunk, melyekre garanciát vállalunk. A műszaki vizsga folyamatát fényképekkel dokumentáljuk. Járművét alaposan, teljeskörűen átvizsgáljuk. Kényelmes körülmények között töltheti el ügyfélvárónkban a vizsga idejét. Ingyenes internet elérésünk segítségével kényelmesen intézheti elektronikus ügyeit. Biztos lehet benne, hogy az átvizsgálás során, minden részletre kiterjedően, maximális gondossággal ügyelünk. A nálunk vizsgáztatott járművekre, minőségi garanciát vállalunk, hogy azok valóban megfelelő műszaki állapotban hagyják el szervizünket, ezáltal Ön és családja mindig biztonságosan autózhasson az utakon!


Az alábbi előnyökben részesülhet, ha minket választ

Ügyfélbarát munkafelvételünkön nem csak személyesen és telefonon tud időpontot egyeztetni, hanem lehetőség van interneten keresztül bejelentkeznie, mellyel időt és pénzt tud megtakarítani.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk Kedves Ügyfeleink számára, ezért nem kell külön-külön helyekre hordania az autót, mint például gumiszerelő, futóműbeállító, autómosó, karosszérialakatos, autófényező, stb., mert nálunk mindent egy helyen, sokkal rövidebb idő alatt és kedvezőbb árakon el tudja végeztetni.

Javítások idejére kedvező áron csereautót tudunk biztosítani, így meg tudja őrizni mobilitását, nem kell órákat várakoznia addig, amíg elkészül a járműve.

Rendelkezésére állunk hozom-viszem szolgáltatással is, az Ön által megjelölt helyen és időben átvesszük az autót, melyet elszállítunk a szervizünkbe, és a javítás után visszaszállítjuk Önnek, természetesen mindezt kedvező áron biztosítjuk. Ezáltal nem kell a szabadidejét feláldoznia, vagy esetleg szabadságot kivennie autójavítás igénybevétele miatt.