Karosszéria- és lakatos munkák

Javítóműhelyünkben a legmodernebb szerszámok, illetve gyári alkatrészek felhasználása mellett az eredeti állapot visszaállítása folyik. A karosszéria javítás kiterjed minden típusú személy- és kisteherautóra. A helyszínen teljes körű biztosítási ügyintézés és kárfelvétel zajlik. Az ügyintézés gyorsítása érdekében több biztosítóval is szerződéses viszonyban állunk (Allianz, Generali, Uniqa).


Fényezőműhelyünkben a kiváló minőség elérése érdekében hőkamrás fényezést végzünk Blowtherm kamrában.


Számítógépes festékkeverő rendszer teszi lehetővé a tökéletes színárnyalat kikeverését.

Az alábbi előnyökben részesülhet, ha minket választ

Ügyfélbarát munkafelvételünkön nem csak személyesen és telefonon tud időpontot egyeztetni, hanem lehetőség van interneten keresztül bejelentkeznie, mellyel időt és pénzt tud megtakarítani.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk Kedves Ügyfeleink számára, ezért nem kell külön-külön helyekre hordania az autót, mint például gumiszerelő, futóműbeállító, autómosó, karosszérialakatos, autófényező, stb., mert nálunk mindent egy helyen, sokkal rövidebb idő alatt és kedvezőbb árakon el tudja végeztetni.

Javítások idejére kedvező áron csereautót tudunk biztosítani, így meg tudja őrizni mobilitását, nem kell órákat várakoznia addig, amíg elkészül a járműve.

Rendelkezésére állunk hozom-viszem szolgáltatással is, az Ön által megjelölt helyen és időben átvesszük az autót, melyet elszállítunk a szervizünkbe, és a javítás után visszaszállítjuk Önnek, természetesen mindezt kedvező áron biztosítjuk. Ezáltal nem kell a szabadidejét feláldoznia, vagy esetleg szabadságot kivennie autójavítás igénybevétele miatt.