Alkatrész értékesítés és tartozékok

Az eredeti Fiat alkatrészeknek a tervezés és a tesztelés során extrém körülmények között kell helytállniuk, hogy garantáltan megfeleljenek a minőségi, megbízhatósági és tartóssági követelményeknek. Az eredeti alkatrészekre és tartozékokra 12 hónap időtartamú, futásteljesítmény korlátozás nélküli garancia érvényes.

Az eredeti Fiat alkatrészek

Az eredeti Fiat alkatrészeknél jobbat nem találhat gépkocsija számára, mivel ezeket úgy tervezték és tesztelték, hogy megfeleljenek mind a törvényi előírásoknak, mind a legszigorúbb szabványoknak.

Csak a legjobbal elégedjen meg! A nem eredeti vagy utángyártott elemek használata hatással lehet a gépkocsi garanciájára, mivel azokat nem a Fiat eredeti alkatrészeire vonatkozó szigorú előírások szerint tervezték, próbálták ki és gyártották. A nem eredeti alkatrészek használata csökkentheti a gépkocsi használati értékét, sőt gyakoribb meghibásodásokat, rosszabb esetben pedig balesetet is okozhat.

A családja és a saját biztonsága érdekében válasszon mindig eredeti Fiat alkatrészeket!

garantáltan illeszkednek a gépkocsi részegységeihez; garantáltan jól teljesítenek; garantáltan eredetiek


Minőségi üléshuzatok, és belső tartozékok széles választékban, gumi- és szövetszőnyeg. Vonóhorgok és tolatóradarok forgalmazása, beszerelése. Hankook, Continental, Michelin, Pirella, Barum és más kiváló minőségű gumiabroncsok minden méretben raktárkészletről, vagy rövid szállítási határidővel, kedvező áron. Könnyűfém- és lemezkeréktárcsák értékesítése, forgalmazása. Keréknyomás ellenőrző rendszerek beszerzése.

Az alábbi előnyökben részesülhet, ha minket választ

Ügyfélbarát munkafelvételünkön nem csak személyesen és telefonon tud időpontot egyeztetni, hanem lehetőség van interneten keresztül bejelentkeznie, mellyel időt és pénzt tud megtakarítani.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk Kedves Ügyfeleink számára, ezért nem kell külön-külön helyekre hordania az autót, mint például gumiszerelő, futóműbeállító, autómosó, karosszérialakatos, autófényező, stb., mert nálunk mindent egy helyen, sokkal rövidebb idő alatt és kedvezőbb árakon el tudja végeztetni.

Javítások idejére kedvező áron csereautót tudunk biztosítani, így meg tudja őrizni mobilitását, nem kell órákat várakoznia addig, amíg elkészül a járműve.

Rendelkezésére állunk hozom-viszem szolgáltatással is, az Ön által megjelölt helyen és időben átvesszük az autót, melyet elszállítunk a szervizünkbe, és a javítás után visszaszállítjuk Önnek, természetesen mindezt kedvező áron biztosítjuk. Ezáltal nem kell a szabadidejét feláldoznia, vagy esetleg szabadságot kivennie autójavítás igénybevétele miatt.