Motorolaj csere akció

by

Most elvégzett olajcseréhez ózongenerátoros fertőtlenítést adunk ajándékba!

Olajcsere és szűrőcsere – a motor hosszú élettartamáért.

A rendszeres motorolaj- és szűrőcsere révén biztosítható a motor hosszú élettartama és zökkenőmentes működése.

A megbízható működés a rendszeres karbantartással kezdődik. Fontos, hogy autóját megadott kilométerszám vagy évente (amelyik előbb aktuális) átvizsgáltassa és a szükséges karbantartási műveleteket elvégeztesse. Gépkocsija így tovább megőrzi kifogástalan műszaki állapotát és piaci értékét!

Amennyiben a Prémium Autóház Kft. szakszervizében végezteti el a karbantartást, akkor a kiváló minőségre mi garanciát vállalunk!

 • Biztos lehet benne, hogy eredeti, jó minőségű olaj kerül autójába!
  Az olajcsere teljes folyamatát végig nézheti, így biztos lehet benne, hogy megfelelő teljesítményszintű és kiváló minőségű motorolaj kerül az autójába!
 • Mindenre odafigyelünk!
  Nem csak az olaj, hanem az olajszűrő cseréjét is elvégezzük egyidejűleg, és minden esetben az Ön autójához előírt minőségű olajszűrő és motorolaj kerül a gépkocsijába.
 • Kényelmes körülmények között, hasznosan töltheti el idejét nálunk!
  Ingyenes WIFI elérését biztosító ügyfélvárónkban rugalmasan intézheti ügyeit, amíg arra vár, hogy munkatársaink elkészüljenek az olajcserével. Televízióval, aktuális magazinokkal, üdítőital és kávéautomatával felszerelt exkluzív ügyfélvárónkban kellemesen töltheti el a várakozás perceit.
 • Gyors és precíz munkát végző szakemberekre bízhatja autóját!
 • Minden munkafolyamatot digitálisan is dokumentálunk, melyet kérésre, természetesen elektronikus úton át tudunk küldeni az Ön részére!
 • A márkaszervizünkben dolgozó szakembereink természetesen a szervizelés időpontjáról tájékoztató kijelző visszaállításáról is gondoskodnak.
  Igény esetén a szervizkönyvben is dokumentálják az elvégzett munkát, hogy Ön mindig tisztában legyen a következő olaj- és szűrőcsere esedékességével.
 • A karbantartás során keletkező veszélyes hulladékot a környezetvédelmi előírások maradéktalan betartása szerint kezeljük.
Online bejelentkezés